Hotel info

HOTEL INFO

Samen maken we een onvergetelijke tijd van uw verblijf in Hotel Groede

 

Het ontbijt wordt geserveerd in het Restaurant ‘t Overleg, gelegen bij de receptie.

01 Check-in | Check-out

Op de dag van aankomst in ons hotel is de kamer vanaf 15.00 uur voor u beschikbaar. Vanaf 12.00 uur kunt u de sleutel afhalen. Maar dan kunnen wij niet garanderen dat de kamer al beschikbaar is. Wilt u later dan 20.00 uur inchecken, neem dan contact op met de receptie op telefoonnummer +31 (0)117 37 66 33. Op de dag van vertrek kunt u tot 10.30 uur van de hotelkamer gebruik maken.

02 Ontbijt | Restaurant

U kunt ontbijten, lunchen en dineren in het hotel in restaurant ’t Overleg, dit is gelegen bij de receptie. 
Het ontbijt wordt geserveerd van 8.00 tot 10.00 uur.
 Heeft u het ontbijt niet bij uw reservering geboekt, dan kunt u dit bij inchecken nog altijd bestellen. De keuken is iedere dag geopend voor lunch en diner van 12.00 tot 20.30 uur.

Reserveren voor het diner is gewenst, dit kan aan de receptie, telefonisch of via e-mail.

03 Parkeren

U kunt rondom ons hotel gratis parkeren. De Slijkstraat waar wij ons bevinden is autovrij. U mag er echter wel inrijden om uw bagage te lossen/laden. Op bijzondere data is het dorp autovrij, deze kunt u vinden op de website www.groede.net. Op deze dagen worden er parkeervoorzieningen rond het dorp aangebracht.

04 Fietsenstalling

Er is een afsluitbare stalling voor fietsen beschikbaar.

05 Fiets huren

Wij verhuren ook e-bike’s.

06 Annuleren

Wij werken met verschillende tarieven, kijkt u dus goed bij de voorwaarden van het geselecteerde tarief welke voorwaarden voor u van toepassing zijn.

07 Groepen

Wanneer u meer dan 4 kamers bij ons wilt boeken vragen wij u een aanbetaling te doen van 15% binnen 7 dagen na reservering. Als wij de aanbetaling ontvangen hebben maken wij uw boeking definitief en krijgt u van ons een bevestigingsmail.

08 Betaalmogelijkheden

Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: Contant | PIN-Maestro | Visa-Card | Master-Card | Vooruitbetaling per bank of giro.

Indien u via onze website boekt wordt er om een creditcard gevraagd, heeft u geen creditcard in uw bezit dan kunt u per mail of telefonisch reserveren.

09 Huisdieren

Uw geliefde viervoeter is helaas niet welkom op onze hotelkamers.

10 Gesproken talen

Nederlands, Duits, Engels.

11 Extra bedden

Het is niet mogelijk om een extra bed te plaatsen op de kamers.

12 Rookvrij

Het gehele hotel is rookvrij, indien wij een rooklucht constateren op de kamer brengen wij €250,- schoonmaakkosten in rekening.

NIEUWSBRIEF

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze speciale arrangementen. 
Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.