Kamers

HOTELKAMERS

Locatie oude herberg

Op een minuutje wandelen van de receptie, bevindt zich onze 2e locatie in een gezellige authentieke herberg. Geniet van de sfeer en de charme van deze bijzondere oude herberg. Het pand is nog in de originele staat met zijn houten vloeren, het gekraak brengt u dan ook weer even terug naar grootmoederstijd. Recent zijn er op de begane grond nieuwe kamers gerealiseerd, voorzien van een heerlijke regendouche, airconditioning, een koelkast en een eigen terrasje. In de overige kamers geniet u van pure nostalgie, maar natuurlijk wel met een comfortabele boxspring.

Alle kamers in ons hotel zijn voorzien van gratis wifi en handdoeken die iedere dag gewisseld worden.

Boek uw kamer bij ons op de website en ontvang 5% korting met de promotiecode website.

1 Persoons Herbergkamer

De kamer beschikt over: Een 1 persoons boxspring, een tafeltje met stoel, flatscreen tv met usb, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche en toilet.

Ca. 10 m2 | 1 persoon

Kleine Herbergkamer

De kamer beschikt over: twee 1 persoons boxsprings, een tafeltje met twee stoelen, flatscreen-tv met usb, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche en toilet.

Ca. 15 m2 | 2 personen

Standaard Herbergkamer

De kamer beschikt over: twee heerlijke 1 persoons boxsprings, een tafeltje met twee stoelen, een comfortabele fauteuil, flatscreen-tv met usb, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche en toilet.

Ca. 20 m2 | 2 personen

Comfort Herbergkamer 

De kamer beschikt over: twee 1 persoons boxsprings, een tafeltje met twee stoelen, een zithoek met twee fauteuils, flatscreen-tv met usb, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche en toilet.

Ca. 25 m2 | 2 personen

Familie Herbergkamer

 

De kamer beschikt over: heerlijke vier 1-persoons boxsprings, waarvan 2 op een aparte kamer, een tafel met vier stoelen, flatscreen-tv met usb, waterkoker, koffie & thee, badkamer met douche en toilet.

 

Ca. 25 m2 | 4 personen

2-persoons Herbergkamer, begane grond

De kamer beschikt over: twee 1-persoons boxsprings, een tafel met 2 stoelen, een zitje met 2 fauteuils, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, koffie-/theevoorzieningen, koelkast, airco en een badkamer met regendouche en toilet. Gelegen op de begane grond.

Ca. 25 m2 | 2 personen

Familie Herbergkamer 3 persoons, begane grond

De kamer beschikt over: drie 1-persoons boxsprings, een tafel met 3 stoelen, een zitje met 2 fauteuils en een poef, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, koffie-/theevoorzieningen, koelkast, airco en een badkamer met regendouche en toilet. Een eigen ingang en een terrasje.

Ca. 35 m2 | 3 personen

Familie Herbergkamer 4 persoons, begane grond

De kamer beschikt over: vier 1-persoons boxsprings, een tafel met 4 stoelen, een zitje met 2 fauteuils en 2 poefen, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, koffie-/theevoorzieningen, koelkast, airco en een badkamer met regendouche en toilet. Eigen ingang en een terrasje.

Ca. 35 m2 | 4 personen

BOEK NU

Boek nu direct!

Boek nu uw verblijf via onze website en maak gebruik van de promotiecode website en krijg 5% korting!

 

HOTELKAMERS

Locatie 't Overleg

Al deze hotelkamers zijn gelegen op de 1e verdieping en zijn gevestigd boven de receptie en het restaurant.
 De hotelkamers zijn voorzien van airconditioning, gratis wifi en handdoeken die iedere dag gewisseld worden.

1 Persoonskamer

Kamer beschikt over: een 1-persoons boxspring, airconditioning, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, waterkoker, koffie & thee, wekker, badkamer met douche en toilet, haardroger, toiletartikelen.

Ca. 15 m2 | 1 persoon

Kleine 2 persoonskamer

Kamer beschikt over: twee 1-persoons boxsprings, airconditioning, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, waterkoker, koffie & thee, wekker, badkamer met douche en toilet, haardroger, toiletartikelen.

Ca. 18 m2 | 2 personen

Standaard 2 persoonskamer

Kamer beschikt over: twee 1-persoons boxsprings, airconditioning, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, waterkoker, koffie & thee, wekker, badkamer met douche en toilet, haardroger, toiletartikelen.

Ca. 20 m2 | 2 personen

Familiekamer

Kamer beschikt over: vijf 1-persoons boxsprings, airconditioning, flatscreentelevisie met usb-aansluiting, waterkoker, koffie & thee, wekker, badkamer met ligbad en aparte douche, apart toilet, haardroger, toiletartikelen.

Ca. 55 m2 | 5 personen

NIEUWSBRIEF

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze speciale arrangementen. 
Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.